Sunday 27 November 2011

Η ευρωζωνη καταρρεει !

Καλησπερα φιλοι μου...Λιγες μερες μετα την τελευταια αναρτηση μου ειχαμε συνταρακτικες εξελιξεις...Ειχαμε αλλαγη κυβερνησης,καταρρευση της κυβερνησης Παπανδρεου και αντικατασταση της απο συμμαχικη κυβερνηση υπο τον Λουκα Παπαδημο....Τωρα η ευρωζωνη ειναι υπο καταρρευση.Η επομενη βδομαδα ειναι σημαντικη γιατι ολες οι χωρες της ευρωζώνης εχουν προγραμματισει δημοπρασιες ομολογων...Τι λετε τωρα εσεις οι ...σοφες κεφαλες που λεγατε οτι το προβλημα ειναι η Ελλαδα ?Τι λεγατε ολοι που λεγατε οτι πρεπει να τη βαλουμε σε σειρα την Ελλαδα,γιατι αυτη φταιει?Εχετε συνειδητοποιησει ολοι και κυριως οι γερμανοι οτι αν καταρρευσουν οι οικονομιες της λεγομενης ευρωπαικης περιφερειας τα υψηλης τεχνολογιας προιοντα σας θα μεινουν απουλητα ?Εχετε δει καμια χωρα η καμια εταιρεια να μενει για πολυ ορθια οταν τα προιοντα της μενουν απουλητα ?Το μνημονιο απετυχε παταγωδως...Η ωρα της κοσμαγαπητης δραχμουλας πλησιαζει...Οσο και αν ταλαιπωρηθουμε και αντιμετωπισουμε προβληματα,θα τα αντιμετωπισουμε μαζι...Και θα τα αντιμετωπισουμε μαζι γιατι θα διατηρησουμε την εθνικη μας κυριαρχια...Ολη η κουβεντα γινεται για να υπογραφει η νεα δανειακη συμβαση που θα εκχωρει εθνικη κυριαρχια στους δανειστες και παραλληλα υποθηκευει δημοσια και ιδιωτικη περιουσια υπερ των δανειστων,με μοναδικο σκοπο να καμφθει καθε αντισταση των ελληνων πολιτων στη νεα ταξη πραγματων που πυρετωδως ετοιμαζεται...Η ωρα εφθασε...Να δουμε ποιοι και ποσοι θα ανταποκριθουν στο καλεσμα της πατριδας.Νυν υπερ παντων ο αγων !

3 comments:

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ said...

Ρε ο,τι και να πειτε μαζι τα φαγαμε
εγω χαβιαρι
κι εσεις ελιες


φταιω εγω που εχεις εχετε χοληστερινη
και τρωτε μονο ελιες;

μ@λ@κες

πασοκος said...

Μετά του «Ναζ-Ωραίους» αφορολόγητοι και οι «Πράσινοι»
Το πράσινο κόλπο για να μην πληρώσουν Χαράτσι τα «ανάπηρα» ΠΑΣΟΚΙΑ

Αίτηση εξαίρεσης από το Τέλος Ακινήτων
Προς τον Διευθυντή ΔΕΗ
Υποκατάστημα Αγρίων Αναργύρων

Κύριε Διευθυντά
Ονομάζομαι Πέτρος …… και σήμερα ενημερώθηκα για τις κατηγορίες οι οποίες μπορούν να εξαιρεθούν από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο περικλείεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ…….
Κύριε Διευθυντά το Νοέμβριο του 2007 ήμουν ένας από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του κινήματος.
Τον Οκτώβριο του 2009 προσήλθα στις κάλπες και ψήφισα ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει τη χώρα από τη στενωπό.


Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να υπαχθώ στην κατηγορία των (διανοητικά) αναπήρων άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεσή μου από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.


Άγριοι Ανάργυροι 22 Νοεμβρίου 2011


Πέτρος…..

Anonymous said...

Αγκάλιασαν τον νεαρό, που άθελά του σκότωσε τον πατέρα τους

Ράγισαν οι καρδιές όλων στην κηδεία του αδικοχαμένου κυνηγού στο Καρπενήσι.
Η μεγαλοψυχία των συγγενών του, της συζύγου του, της κόρης του και των δυο γιών του δεν έχει προηγούμενο.

Κατά την διάρκεια της εξωδείου ακολουθίας στον Ιερό Ναό των Ευρυτάνων Αγίων, το παρόν έδωσε και ο 28χρονος που άθελά του αφαίρεσε τη ζωή του 48χρονου φίλου του, κατά την διάρκεια κυνηγιού την περασμένη Τετάρτη.

Τον συντετριμμένο νεαρό αγκάλιασαν τα παιδιά του εκλιπόντος που ήταν επίσης σε άσχημη κατάσταση και του είπαν «Σε συγχωρούμε», προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση στους φίλους και συμπατριώτες του που ήταν εκεί για το τελευταίο Αντίο... Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Βασιλική που αρνείται να πιστέψει ότι ο σύντροφός της έφυγε για πάντα...

http://lamiastar.gr/