Monday 24 October 2011

Συγνωμη που εξαφανιστηκα για τοσους μήνες !

Η αιτια ειναι οτι ο υπολογιστης που είχα μου δυσκολευε σημαντικα τη ζωή.Πριν μια εβδομαδα κατορθωσα να αγορασω καινουριο και ξανα αρχιζω τη γονιμη επικοινωνια μου μαζί σας...Ζουμε μερες πονηρές και επικίνδυνες και επίκειται νεα ξενη κατοχή στην Ελλάδα.Αυτή τη φορά λογω του ότι ο Παπανδρεου δεν καταφερε ποτε να βαλει την Ελλαδα σε μια σειρα,και πώς να τη βάλει αφου δεν ειναι αυτό το πρώτο του μέλημα αλλά το πώς θα δώσει καλές εξετάσεις στις άλλες χώρες στο εξωτερικό.Τώρα είμαστε στο περιμενε για κουρεμα των ομολόγων ,μια κατασταση που θα φερει μειωση μισθων και συνταξεων,και νεες ακομα δυσκολοτερες μερες για ολους μας...Δεν παει αλλο,δε γινεται να πληρωνουν μονιμα οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι και οι πολυ πλουσιοι και συγχρόνως φοροδιαφευγοντες να μπαινουν στο απυρόβλητο !Οπως και δε γινεται να δεχθουμε με προσχημα την οικονομια να γινονται πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την οικονομια,οπως η αλλοιωση των εθνικων γιορτων και η υποβαθμιση των Χριστουγεννων και του Πασχα...Ειμαι και παλι εδω φιλοι μου επι των επαλξεων.Τωρα,με το νεο μου υπολογιστη θα εχω τη δυνατοτητα να ειμαι καθε μερα κοντα σας ,να σχολιαζουμε τα γεγονοτα οπως ερχονται.Οι μερες ειναι δυσκολες και θα γινουν δυσκολοτερες !Ο Θεός να βάλει το χέρι Του !

3 comments:

Ναταλία said...

Περίπου 60.000 συνταξιούχους που δεν εμφανίστηκαν μέχρι σήμερα αναζητά το ΙΚΑ αν και έχουν περάσει 4 ολόκληροι μήνες από τότε που άρχισε η απογραφή των συνταξιούχων!

Aυτοί οι συνταξιούχοι δεν έχουν κάνει απογραφή, ουτε εχουν παει στα ταμεία για να διεκδικήσουν τη σύνταξή τους, αφου θα τους είχε κοπεί!
Ωστόσο, το ΙΚΑ δεν έχει ακόμα αποδείξεις εαν όλοι αυτοί οι «εξαφανισμενοι» συνταξιούχοι υπάρχουν
ή είναι νεκροί και τόσο καιρό κάποιοι εκμεταλλευόντουσαν τις συντάξεις τους.

Παντως πριν λίγο έληξε η προθεσμία για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να απογραφούν ωστε να συνεχίσουν να παιρνουν τη σύνταξή τους.
Η καταγραφη των συνταξιουχων αρχισε απο τον Ιουλιο -παλι καλα!

Dr.Λουλα/πλυστρα said...

Στειρωση στους τοξικομανεις . . .
Γεννηθηκε το πρωτο μωρο με AIDS απο Ελληνιδα και εχει προκαλεσει
μεγαλο σοκ!
Μέχρι σήμερα, αντίστοιχα κρούσματα υπήρχαν μόνο σε αλλοδαπούς,
που σε κάποιες περιπτώσεις δεν γνώριζαν ότι ήταν φορείς, λόγω ελλιπούς ιατρικής παρακολούθησης.
Η απόφαση της να φέρει στην ζωή το μωρό, που έχει προσβληθεί από τον ιό, προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Η μητέρα γνώριζε πως ήταν φορέας.

Ακόμη πιο σοκαριστική είναι και η διαπίστωση ότι χρήστες ναρκωτικών ουσιών επιλέγουν να μολύνονται από τον ιό, προκειμένου να λαμβάνουν ειδικό επίδομα!!Σύμφωνα με τα όσα είπε στον «Ελεύθερο Τύπο», ο διευθυντής της Γ' Παθολογικής Κλινικής του «Ερυθρού Σταυρού», κ. Μάριου Λαζανάς: «κάποιοι κολλούν την νόσο επίτηδες για να πάρουν επίδομα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να ενημερώνουμε για το θέμα και να φροντίζουμε τους ασθενείς».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2011 γεννήθηκαν τρία παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό, λόγω της τοξικομανούς μητέρας τους, με κάθετη μετάδοση, δηλαδή απευθείας από το αίμα της μητέρας. Για το λόγο αυτό ιδρύθηκε ειδική γυναικολογική-μαιευτική κλινική στο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».
Μη χειροτερα!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ said...

Νεα αποφαση για το χαρατσι !!

Από το μονομελές πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης

Προσωρινή διαταγή κατά της ΔΕΗ, ώστε να μην διακόψει το ρεύμα ως τις 16 Δεκεμβρίου σε 34 άτομα τα οποία αρνούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, εξέδωσε το μονομελές πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξέδωσε

Το δικαστήριο αποφάσισε πως η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος συνιστά προσβολή της αξιοπρέπειας των συγκεκριμένων ατόμων, καθώς είναι είτε άνεργοι, είτε άποροι, είτε ανάπηροι.

Με την απόφαση, ζητείται να μην υπάρξει καμία επίπτωση κατά των συγκεκριμένων πολιτών έως ότου εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι ίδιοι, κατά της ΔΕΗ, ζητώντας να κηρυχθεί οριστικά παράνομο το μέτρο.

Η απόφαση του πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του πρωτοδικείου Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες και η οποία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργείου οικονομικών.