Monday 1 November 2010

Η Ελλαδα του ΟΧΙ του 40 δέσμια των υποταγμένων πολιτικών του σήμερα

Καλό μήνα αγαπητοί μου φίλοι !Είχαμε καιρό να επικοινωνήσουμε αλλά στη διάρκεια αυτών των ημερών συνέβησαν πολλά...Η Ελλάδα εόρτασε προ ημερών την επέτειο του ΟΧΙ έστω και κουτσουρεμένη για λόγους οικονομικούς...Κάποτε η Ελλάδα μεγαλούργησε και έδωσε τα φώτα της σε όλο τον κόσμο.Σήμερα απλώνει το χέρι και επαιτεί χρήματα για να ζήσει...Επαιτεί γιατι κάποιοι δίδαξαν το λαό να περνά καλά ανεξαρτήτως των χρημάτων που έχει στο πορτοφόλι του...Δεν πειραζει αν δεν εχεις λεφτά,πάρε δάνειο...Φθάσανε να μας ενοχλουν και στα σπίτια μας και αυτό αποτελεί πλέον θηλειά στο λαιμό μας και στο λαιμό των παιδιών μας....
Απο την άλλη μεριά έχουμε εξελίξεις που δείχνουν ότι η υποταγή τους έχει προχωρήσει πολυ περισσότερο...Μας λένε να αγαπάμε τους μετανάστες και εις απόδειξιν αυτου οτι θα χτιστει τζαμί στο Ελληνικό με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά...με λεφτά του κράτους ,δηλαδή με τα λεφτά που μας δίνει η τρόικα. Και όλα αυτά απο μια κυβέρνηση που είναι ανήμπορη πλέον να πει όχι σε οτιδήποτε.Το ΟΧΙ ομως αν αγαπουσε αυτή τη χώρα έπρεπε οσοι την κυβέρνησαν να το πουν εδώ και καιρό...Οτι δεν γίνεται να απλώνουμε τα πόδια μας πιο πέρα απο οσο μας χωρά το πάπλωμα γιατι θα το πληρώσουμε πανάκριβα...Σήμερα χασαμε τα αυγά και τα καλάθια !Και μέσα στη γενική σύγχυση έχουμε και τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι οποίες έλαβαν χαρακτήρα δημοψηφισματικό με την έννοια που έθεσε τα πράγματα ο πρωθυπουργός.Η ψηφίζετε τους δικους μου ή πάμε για εκλογές βουλευτικές μας είπε...Ας πεί ο λαός πλέον το ΟΧΙ !Ας πει στον κυριο Παπανδρέου εσένα και την ενδοτική πολιτική σου δεν σας θελουμε άλλο !Οι γονείς και οι δάσκαλοί μας μας δίδαξαν για μια Ελλάδα περήφανη και δυνατή και όχι μια Ελλάδα ζητιάνα !Αυτοί που το επιδίωξαν αυτό δεν έχουν θέση στην πατρίδα μας !Οι εκλογές πλησιάζουν και μαζί με αυτές η δυνατότητα να μιλήσουμε εμείς και να ζητήσουμε την απελευθέρωση της χώρας από την τρόικα και απο τα όσα συνεπάγεται αυτή !Ο κύβος ερρίφθη !

1 comment:

Anonymous said...

Η αλλη αποψη:
--------
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=701620853190451587
=====


-----
Εξτρα σχολιο:
Από τον Γ. Παπαδάκη

Οι γραμμές αυτές γράφονται με μεγάλη αγάπη και πολλή κατανόηση.

Ειλικρινά λυπούμαι διότι φαίνεται ότι ενόχλησα κάποιους σε θέματα που αφορούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.
Ζητώ συγνώμην αν τους έθιξα και αν τους προσέβαλα -διότι εκτός των άλλων είμαι και άνθρωπος της εκκλησίας με "χρίσμα" και καλά "μπασμένος" στα εσωτερικά (πού κάποιοι ποτέ δεν θα τα μάθουν). Στην εκκλησία και τα θρησκευτικά θέματα "μπήκα" σε ηλικία 6 ετών !!! Άρα ΄ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
Εκείνο που ήθελα να θίξω ήταν η βλακεία και όχι αυτούς που την κουβαλούν και την περιφέρουν και γίνονται ρεμπεσκέδες -ιδίως όταν έχουν ανώτατες εκκλησιαστικές θέσεις.
Ακόμη χειρότερα φτύνω εκείνους που τους αποδέχονται και τους θεοποιούν (όπως συμβαίνει σήμερα με πολλούς συμπολίτες μου που ξερογλύφονται με "Ανθιμους και Ψωμιάδηδες" - είναι ρεζίλι για την καταπληκτική αυτή πόλη η οποία ως πρώτη στην ιστορία του κόσμου καθιέρωσε την παγκοσμιοποίηση (δηλαδή την ανοιχτή αγκαλιά και το μυαλό της σε όλους τους ανθρώπους.

Σήμερα είναι αυτό το ακατονόμαστο που γίνεται και που θα στιγματήσει σε αιώνες αιώνων όχι τους διάφορους καραγκιόζηδες (;) αλλά αυτούς που τους διατηρούν - η ευθύνη δεν είναι με τον τρελλο, είναι με αυτόν που χειρίζεται τον τρελλό.
Αν κάποιοι απ αυτούς -τους, ας του ονομάσουμε "ιδιάζοντες", έχουν ζάχαρο πολύ και λένε τα όσα λένε και αν έχουν συμπτώματα που θα ενδιέφεραν ψυχιάτρους , δεν πειράζει ... ας γελάμε καλόκαρδα μαζί τους όπως κάνουμε με αυτούς που ε...χρωστάνε της Μιχαλούς. Όχι όμως και να τους ανεβάζουμε εκεί που τους ανεβάζουμε, εκτός κι αν θέλουμε να τους ρίξουμε από ψηλά για να γίνουν κομμάτια.
Η μοίρα τους θα είναι αυτή του ...Χριστόδουλου. Ποιός τον θυμάται πιά; Κι αυτοί που τον θυμούνται πρέπει να δικαιούνται -άνευ χρονοτριβής καμμίας- εισιτήριο σε ψυχιατρική κλινική, και μάλιστα σε θάλαμο για τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!!!!!
Αφρίζετε μ αυτά που γράφω; - ο χρόνος θα σας εξαφανίσει.

Δι ευχών του Αγίου Δεσπότου, και τα υπόλοιπα γιαχνί με κανέλα.

Πάντα στη διάθεσή σας.