Sunday 22 August 2010

Το καλοκαιρι βαινει προς το τερμα του....

Καλησπερα σε ολους σας αγαπητοι φίλοι...Οπως ολος ο κοσμος ειχα την ευκαιρια να κανω τις διακοπες μου μακρια απο το κλεινον αστυ γι αυτο και σιγησε προσωρινως η επικοινωνία μας...Τωρα και παλι ξεκινα για να πουμε και παλι τα πραγματα με το όνομά τους.Με την επιστροφη μας στην Αθήνα διαπιστώσαμε οτι εμεις μπορει να ξεκουραστήκαμε και να αλλαξαμε παραστασεις οσο η οικονομικη μας θεση το επέτρεπε,η τροικα ομως δεν ολιγωρει...Ζηταει και παλι το αιμα μας με το καλαμακι...Ειναι εδω και απαιτει σφίξιμο μεχρις εσχατων...μειωση συνταξεων,μειωση δημοσιων επενδυσεων,αλλαγες στο ασφαλιστικο και το εργασιακο και γενικα αποδομηση του συγχρονου τροπου ζωης του Ελληνα...Ο χειμωνας προβλέπεται δύσκολος και μακρυς...Και πιστευω οτι θα ειναι και γι αυτους εξισου μακρυς γιατι θελω να πιστεύω ότι ο κοσμος θα αντισταθεί και δεν θα γινει αυτο που ειπε ο Στρος Καν καλα τα καταφεραμε θα τα περασουμε ολα και δεν θα αντισταθει κανείς...Δεν μας ενδιαφερει τι συντεχνιακα αιτηματα εχει ο καθενας,δεν μας ενδιαφερει που ανηκει πολιτικα ο καθενας...Το αίτημά μας απέναντι στην Κυβέρνηση και την Τροκα ειναι ένα...Ειμαστε Ελληνες,αγαπάμε την πατρίδα μας και τη θέλουμε πίσω !Καλή δύναμη σε ολους μας με τη βοήθεια του Θεού !Νυν υπερ πάντων ο αγών !

5 comments:

Anonymous said...

Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού και στο Βιετνάμ ηττήθηκαν, και στο Αφγανιστάν το ίδιο. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

Αλέκα και Χαρίλαος said...

Ζήτω ο Μάρξ και ο Κουμουνισμός!

hellraiser said...

Η μονη αντισταση ειναι ο πατριωτισμος,το "αναχωμα" που θ'ανακοψει την πλημμυριδα της διεθνηστικης τυρρανιας,του εθνομηδενιστικου οικουμενισμου,της κρεατομηχανης της παγκοσμιοποιησης.
Η επιστροφη στις αξιες και στα ιδανικα της Φυλης μας,της Ιστοριας μας,του μοναδικου Πολιτισμου μας,αυτα θα μας θωρακισουν στις δυσκολες εποχες που θα ερθουν και που μας οδηγησαν προς αυτες εντεχνως τα 36 ετη διακυβερνησης της πατριδας μας απο τους ανθελληνες,κρυφοεβραιους πολιτικαντιδες σε συνεργασια παντα με το μαφιοζικο παρακρατος της δωσιλογης αριστερας.
Στον επικειμενο μεγαλο εθνικο μας ξεσηκωμο βγαινουμε στους δρομους μονο με γαλανολευκες και μονο συνθημα μας το "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".
Καλο χειμωνα να εχουμε.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ
ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ
ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ;!!

ΑΦΟΡΑ Ο Λ Ο Υ Σ Μ Α Σ ......

Anonymous said...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ