Tuesday 6 April 2010

Χριστός Ανέστη !Η Ελλάδα μας όμως πότε θα αναστηθεί ?

Πριν λίγες μέρες εορτάσαμε τα Πάθη και την Ανάσταση του Σωτήρος Ημών Ιησου Χριστού.Κατακλύσαμε τις εκκλησίες στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος και αποτίσαμε φόρο τιμής σε Αυτόν τον οποίον καθημερινώς σταυρώνουμε με τις αμαρτίες μας για να μας λυτρώσει απο αυτές....Εδώ και πάρα πολυ καιρό όμως βιώνουμε μία άλλη σταύρωση.Τη σταύρωση της Ελλάδος.Ολοι μας,μικροί μεγάλοι ζούμε σε μια ατμόσφαιρα παγωμένη,την ατμόσφαιρα της πτώχευσης που κανένας δεν ομολογεί και όλοι προσμένουμε ότι θάρθει.Καθόμαστε και μετράμε τα spread ,αναρωτιώμαστε αν και πότε θα ληφθούν νέα μέτρα,και δεν κάνουμε το εξής απλό...Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να πάψουμε να στηριζόμαστε στους σταυρωτές μας..Και ποιοι είναι αυτοί ?Είναι όσοι κυβέρνησαν επί σαράντα σχεδόν χρόνια την Ελλάδα απο της μεταπολιτεύσεως,και αφου μας καλομάθανε σήμερα ξαφνικά μας λένε όχι,πρέπει να μάθετε να ζείτε με λίγα γιατι αυτό επιτάσσει η Ευρωπαική Ενωση....Ζούμε σε μια χώρα που πάντα της ήταν υπερήφανη,που ζούσε με όσα έβγαζε,που κανένας ακόμα και στην εποχή της Κατοχης δε φθονούσε τον άλλον ,γιατί ήξερε ότι τα πόδια του πρέπει να τα απλώνει όσο τον χωρεί το πάπλωμα όπως πρόσφατα μας θύμισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πολύ σωστά...Και συγχρόνως ο πλούτος ,όσος υπήρχε ήταν τιμιος και δεν ήταν δημιουργημένος με λαμογιές και με ψεύτικα στοιχεία γιατι οπως ολοι ξέρουμε ο κλεφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται,τον Δευτερο λυπουνται...Ας ενωθούμε λοιπον,Κυβέρνηση,Αντιπολίτευση και λαός και ας βρούμε τρόπους διαφορετικους απο το ξεζουμισμα του λαου που ζητα η Ευρωπαική Ενωση.Ας βρουμε τρόπους να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας πρώτα ατομικώς ο καθένας έναντι των υπολοίπων και μετά συλλογικώς ώς χώρα έναντι των διεθνών πιστωτών.Ετσι ώστε πολύ σύντομα να αναφωνήσουμε

7 comments:

hellraiser said...

Η μονη λυση για την Ελλαδα και τους Ελληνες στο σημειο που φτασαμε,ειναι να χυθει αιμα,το αιμα ολων αυτων των δοσιλογων,των πεμπτοφαλαγγιτων,των προδοτων που 36 χρονια τωρα καταστρεφουν την πατριδα μας και υποθηκευουν το μελλον των αυριανων Ελληνων.
Τσεκουρι και φωτια στους προσκηνημενους.

hellraiser said...

Απ'οτι βλεπω επεσε λογοκρισια.Απαιτω να μαθω τους λογους που σβηστεικε το σχολιο μου.Ουτε υβριστικο ηταν,ουτε εθιγε καποιον προσωπικα.Αν θελετε καποιοι μονοι σας να τα γραφετε,μονοι σας να τα διαβαζετε,να μας ενημερωσετε να ξερουμε κι εμεις που θα διαθεσουμε το περισσευμα του πολυτιμου προσωπικου μας χρονου.

Anonymous said...

Η Ελλάδα θα αναστηθεί όταν σταματήσει να προσκυνάει τους Ιούδες και ακολουθήσει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Ραφαήλ

Ντινα said...

Κατα λαθος σβηστηκε αγαπητε hellraiser,το μήνυμά σου...Θα χαρω πολυ να μπαινεις και να γραφεις οσο γινεται πιο καυστικα...Και καλα θα κανεις.Ζητω συγνωμη για την απροσεξια.

Anonymous said...

ποιος μπορει να πει τι ειναι το site:
http://www.schizas.com/site3/

thank's

Anonymous said...

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ:

"Πονοκέφαλος έχει γίνει για την Ιορδανία το "ηλεκτρονικό διαζύγιο". Ο σύζυγος μπορεί να δώσει τέλος στο γάμο του απλώς με ένα μήνυμά του στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου.
Η πρακτική αυτή ήλθε στο φως τις τελευταίες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη από επίσημες στατιστικές ότι ισλαμιστές δικαστές επικύρωσαν το 2009 τουλάχιστον 450 περιπτώσεις διαζυγίων που βασίζονται στην αποστολή τέτοιου είδους μηνυμάτων. Η νέα πρακτική αιφνιδίασε τη συντηρητική.. κοινωνία της Ιορδανίας.

Ο πρώην υπουργός Ισλαμικών Υποθέσεων και πρώην πρύτανης της Σχολής της Σαρία στο Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας Ιμπραχίμ Κιλάνι χαρακτήρισε τη νέα πρακτική "μέθοδο κοινωνικής τρομοκρατίας που απειλεί το μέλλον της οικογένειας". Κατά την παραδοσιακή ισλαμική πρακτική, ο σύζυγος ανακοινώνει πρόσωπο με πρόσωπο στη σύζυγο την απόφασή του να τη χωρίσει.

ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦ(Θ)ΟΡΑ!!

Anonymous said...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΙΝΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
ΟΣΟ Η ΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ